Se flere resultater

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Krik Strandpark

Lokalplanen for Krik Strandpark som en del af Cold Hawaii Inland er faldet på plads i marts 2023. Det har i mange år været et stort ønske fra de lokale at få etableret et fjordbad ved Krik Bro, som molen kaldes i daglig tale. Foreningen Landsbyklyngen Agger - Krik - Vestervig har siden opstarten af foreningen i 2017 arbejdet for at få projektet gennemført.

I projektbeskrivelsen for Krik Strandpark indgår også Kulhuset og et samlet areal på 16.300 m2. Området ved Kulhuset tænkes bundet sammen med Krik Bro via en ny overgang - en såkaldt shared space - over Krik Strandvej.

Det rekreative område skal skabe bedre faciliteter for både lokale og turister, som dyrker vandaktiviteter. Udover lettere adgangsveje til vandet fra molen skal der etableres udendørs brusere og en sauna til gavn for både surfere og vinterbadere.

Det er dog værd at bemærke, at lokalplanen fra Thisted Kommune kun omfatter arealet på land og altså ikke på vand. Den del, der ligger på søterritoriet som fx ramper og trapper, skal godkendes af Kystdirektoratet, og dette er ikke faldet på plads endnu.

Annoncer:
Sparekassen Danmark
Agger Feriehuse
Agger Holidays
MiniShelters
Vil du være her?
Kiropraktor Thy
Feriepartner Thy
Agger MikroBageri
Design Agger
Agger Iscafé
  • Sparekassen Danmark
    Vil du være her?
    Design Agger
    Agger Iscafé
crossmenu