Se flere resultater

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Krik Strandpark

Lokalplanen for Krik Strandpark som en del af Cold Hawaii Inland er faldet på plads i marts 2023. Det har i mange år været et stort ønske fra de lokale at få etableret et fjordbad ved Krik Bro, som molen kaldes i daglig tale. Foreningen Landsbyklyngen Agger - Krik - Vestervig har siden opstarten af foreningen i 2017 arbejdet for at få projektet gennemført.

I projektbeskrivelsen for Krik Strandpark indgår også Kulhuset og et samlet areal på 16.300 m2. Området ved Kulhuset tænkes bundet sammen med Krik Bro via en ny overgang - en såkaldt shared space - over Krik Strandvej.

Det rekreative område skal skabe bedre faciliteter for både lokale og turister, som dyrker vandaktiviteter. Udover lettere adgangsveje til vandet fra molen skal der etableres udendørs brusere og en sauna til gavn for både surfere og vinterbadere.

Det er dog værd at bemærke, at lokalplanen fra Thisted Kommune kun omfatter arealet på land og altså ikke på vand. Den del, der ligger på søterritoriet som fx ramper og trapper, skal godkendes af Kystdirektoratet, og dette er ikke faldet på plads endnu.

Annoncer:
Agger Iscafé
Agger Holidays
Vil du være her?
Agger MikroBageri
Sparekassen Danmark
Design Agger
Kiropraktor Thy
MiniShelters
Feriepartner Thy
  • Kiropraktor Thy
    Design Agger
    Agger Iscafé
    MiniShelters
crossmenu